Kom zelf bij ons kijken!

Vraag hier een rondleiding aan.
Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: Het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. We vertellen u meer over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt. Obs Oeboentoe heeft géén wachtlijsten. U hoeft dus geen haast te maken: Een rondleiding op het moment dat uw kind 3 jaar oud is, vormt een goede kennismaking voor u en uw kind.

Let op:
In de komende periode tot de zomer zullen wij alléén een rondleiding inplannen wanneer uw kind vóór 1 oktober 2022 ingeschreven dient te worden. Overige aanvragen plannen wij in voor de periode na de zomervakantie.

Rondleiding aanvragen

* Verplichte velden


Wilt u uw bezoek voorbereiden? We hebben de belangrijkste kenmerken al voor u op een rijtje gezet. Ook kunt u alvast een kijkje nemen in onze school. In de algemene schoolgids vindt u uitgebreide informatie over onze school en ons onderwijs.

Ouders aan het woord

"Mijn kind vindt het heerlijk om naar school te gaan, vanwege de lessen, klasgenootjes én zijn juffen."

"Hij kan er echt kind zijn én tegelijkertijd wordt hij volop uitgedaagd."